2021-11-20 12:36:39• hírek • Bede Emőke

Már meghallgatható a Csobot Adél által előadott főcímdal is

Fotó: YouTube képernyőfotó
Fotó: YouTube képernyőfotó

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, a magyarországi mozik december 9-től játsszák a Dobó Kata által rendezett El a kezekkel a papámtól! című filmet, melynek főszerepében Csobot Adélt, a Nagykárolyból származó énekesnőt láthatjuk majd.

A film hivatalos előzetes november elején került fel a YouTube videómegosztóra, s már ebben felcsendült – igaz, csak néhány másodperc erejéig – a főszereplő, Eszter dala, melyet maga Csobot Adél énekelt el. Péntektől azonban már teljes egészében meghallgatható a Rakonczai Viktor által szerzett zeneszám, ugyanis a YouTube-ra felkerült a teljes változat. A dalhoz készült videoklipben egyébként Adél mellett feltűnik a film másik kulcsfontosságú szereplője, a Dorkát alakító Marczinka Bori, és Dobó Kata rendező is, a háttérben pedig a film ikonikus kellékei fedezhetőek fel.


„Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. Bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják, működni fog és hamarosan sláger lesz!” - nyilatkozta a dal kapcsán az énekesnő.
 


A filmről: „Az élőszereplős mesefilm, melyet Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes Mostoha című közismert regénye inspirált, különleges látvány- és fantáziavilággal és sok zenével hosszú idő után a gyerekeknek szóló filmet hozza vissza a mozikba. Dorkának, a történet kis hősnőjének élete váratlan fordulatot vesz, amikor özvegy édesapja bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány minden eszközt bevet, hogy megóvja édesapját a szerelem veszélyeitől, kalandjai során pedig megismeri a barátság és a bűvészet titkait is” – olvasható a film szinopszisában.


A Nemzeti Filmintézet támogatásával megelevenedő történet főszerepében a színészettel első alkalommal ismerkedő Csobot Adélt láthatjuk majd, de feltűnik a filmvásznon Bokor Barna, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna, Pindroch Csaba és Marczinka Bori is. Az ismert és elismert színészek mellett a film sikeréhez nagyban hozzájárulhat majd mindaz a technikai háttér, mellyel Magyarországon ez idáig ritkán lehetett találkozni, a mesébe illő díszletek és kosztümök mellett ugyanis CGI-trükkökben sem lesz hiány - ígérték korábban a film készítői.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: